Martin Braithwaite

Den danske spissen Martin Braithwaite som Barcelona hentet fra Leganes som en nødløsning utenfor overgangsvinduet 20.februar 2020 har på mirakuløst vis klart å klamre seg fast på Camp Nou. Selv om Braithwaite har levert overraskende godt har Barcelona fra første mulighet forsøk å selge han videre.

Sport skriver at Barcelona, som føler seg godt dekket fremover jakter Celta Vigo-forsvarer Javi Galan. – Ideen er å få til et bytte mot enten Martin Braithwaite eller Riqui Puig.

Les: Wayne Rooney topper listen til Premier League-klubb!

Trivelig som bare en danske kan!

30 år gamle Martin Braithwaite er definitivt ikke en av Xavi Hernandez sine favoritter og dansken, til tross for lønnskutt, positiv innvirkning i garderoben og bra spill når han først får sjansen.

Barcelona antas å ønske å kvitte seg med Braithwaite, og ifølge Sport prøver klubben å inkludere dansken i en byttehandel. – Skulle ikke det gå er de villige til å by på den spanske 22 år gamle midtbanespilleren Riqui Puig.

SISTE: United tror at dette kan være deres beste mulighet til å signere Declan Rice

Martin Braithwaite har kun spilt fire La Liga-kamper denne sesongen, det har blitt to mål og en assist. (Slettes ikke dårlig)

Avtalen mellom Barca og Braithwaite løper til 2024.