Pape Matar Sarr er fremtiden!

Det var faktisk svært imponerende hva vi så i serieåpningen mot Leeds for Manchester United fra den franske superstjernen Paul Pogba. – Frem til han ble byttet ut mot slutten av kampen var han involvert i det meste som skjedde på banen, nest sist på ballen hele fire ganger sier sitt.

Selv om Paul Pogba blir værende denne gangen er det slettes ikke sikkert han blir om et år. De fleste tror at Paris Saint-Germain, Real Madrid og Juventus er i bedre posisjon neste sommer enn i år.

Les: Barcelona fikk endelig registrert Memphis Depay

Uansett om det er snakk om nå eller senere Manchester United har sett seg ut Pape Matar Sarr som en langsiktig erstatter for Paul Pogba. – De vil han han på plass allerede nå slik at han kan suge inn det som er mulig av kunnskap og inspirasjon allerede nå.

Problemet for Manchester United er at både Chelsea og Manchester City også har latt seg imponere at 18 åringens hemningsløse første sesong i Ligue 1. – Metz tenåringssensasjon Pape Matar Sarr er en suveren spiller som ikke er helt ferdig utviklet. Han kan bekle de fleste posisjoner, så lenge det er på øverste halvdel av banen. Forrige sesong spilte han en kamp for Metz sitt andrelag i Championnat National 2 før de skjønte hva de hadde mellom hendene og satte han på hurtigtoget inn i førstelaget. – Siden da har det blitt 22 kamper og tre mål.

Han har en ekstrem energi og det som eksperter kaller en boks-til-boks spillestil. Senegal sitt landslag er også en selvfølge for spilleren som aller først vekket interessen til Aston Villa i vår. – De er trolig hektet av selv om Aston Villa til tross for heftig rekruttering har en god del igjen av salget av Jack Grealish.

Les: Tottenham trengte visst ikke spilleren til 1,3 milliarder

Daily Mail rapporterer at det brygger opp til bikkjeslagsmål mellom Manchester United, Chelsea og Manchester City om Pape Matar Sarr som er en del av fremtidens lag for Ole Gunnar Solskjær, Pep Guardiola eller Thomas Tuchel.

Det er usikkert om Paul Pogba vil skrive en ny avtale, slik det ser ut nå hvis ikke nye forhandlinger lykkes så går han gratis neste sommer til Paris Saint-Germain. – Ole Gunnar Solskjær ønsker at Pape Matar Sarr skal være klar til dyst neste sesong.