Martin without land. (foto: real, twitter)

Carlo Ancelotti gir ikke akkurat store forhåpninger om at Martin Ødegaard er en av byggesteinene til Real Madrid. Det skal leveres raskt og det skal leveres nå. Fortsatt utenfor La Liga-troppen gis 22-åringen ingen mulighet til å prate for seg på kamparenaen.

– Jeg har snakket med Martin Ødegaard, og fortalt ham at på midtbanen er det mye konkurranse. Det er åtte kandidater. At han ikke er skrevet inn til LaLiga ennå er en konsekvens av den samlede situasjonen, og alt kan endre seg frem til 2. september, sier Ancelotti på pressekonferansen i helgen.

Les: Harry Kane og Lionel Messi kan nå holde på med sine greier

Alt kan endre seg. Ifølge spanske ABC har Real Madrid åpnet døra for Arsenal mot 34 millioner pund. Real lukter Artetas desperasjon etter tapet mot jyplingen Brentford, og har ifølge ABC lagt inn add-ons på 8,5 millioner pund – og tilbakekjøpsklausul i avtalen.

Tilbakekjøpsklausul, den velkjente angreknappen i fotballens verden. Vi vil selge, men ikke helt.

Det ryktes at Arsenal har satt et tak på 25 millioner euro (er garantert ikke lystne på en tilbakekjøpsklausul på en 22-åring de skal bruke som byggestein), også London-klubben vet å utnytte Reals behov for å kutte i troppen og hente inn penger.

Les på Tysk fotball: Bild: Nagelsmann har overtalt RB-Leipzig kaptein Marcel Sabitzer

Når vi skuer bort til Borussia Dortmund og ser hvordan Marco Rose legger opp spillet rundt Erling Haaland (les: Dortmund-treneren skreddersyr kampene for Erling Haaland), håper vi Ødegaard tar valget som gir ham mulighet til å gjøre jobben sin på kamparenaen.

(foto: arsenal, twitter)

Ståle Solbakken er heller ikke tjent med kapteinen begrenser seg til å være sparringspartner på treningsfeltet for Modric, Kroos og gjengen.

Les: Harry Kane og Lionel Messi kan nå holde på med sine greier