Kunne ha levert strøm til halve Manchester med denne energien. (foto: united, twitter)

5-1 mot reven Marcelo Bielsa og den offensive horden til Leeds. 5-1 med Sancho og Martial på benken. 5-1 med Rashford og Cavani utenfor kamptroppen.

Vi får bilder av en hærfører som sender neste angrepsrekke mot motstanderne når den første ikke lykkes, så neste rekke, så neste. Helt til trofeet heves.

Sorry, vi startet mandagen i det poetiske hjørnet, men Manchester United anno 2021/22 har en offensiv bredde som skal være nok til å score seg til Premier League-trofeet.

Les: Spansk media: Real Madrid vil selge Martin Ødegaard, men ikke helt

Mot Leeds var Bruno Fernandes outstanding og Paul Pogba spilte som i good old days. Likevel var det to angrepsspillere Solskjær spesielt valgte å trekker frem etter festen mot Leeds.

Målscorer og fortsatt tenåring, Mason Greenwood.

-Jeg tror du ser hvor mye jobb han har lagt ned i preseason. I sommer har han blitt en mann. Han tar plass, han er sterkere. Hans driv er sterkere, og du ser det når han løper fra forsvarsspilleren og scorer målet sitt, det var en glede å se, skryter Solskjær ifølge ESPN.

Les på Tysk fotball: Bild: Nagelsmann har overtalt RB-Leipzig kaptein Marcel Sabitzer

Har blitt mann. (foto: united, twitter)

Den andre Solskjær valgte å trekke frem, satt uvirksom med positiv covid-test på trygg avstand fra Old Trafford.

-Ikke glem Jesse Lingard. Han har reinvented seg selv og har kommet tilbake som mannen vi kjenner. Med de kvalitetene han har, kommer han til å spille en stor rolle, sier Solskjær om 28-åringen.

En stor rolle.

Har returnert som mann. (foto: united, twitter)

-Det kan bli mer rotasjon (på rekkene), de vil være fresher. Du må ha en stor og sterk tropp for å være konkurransedyktig i denne ligaen. Det er den beste ligaen i verden, avslutter Solskjær.

Snakk om en som lovin every minute of it!

Les: Både Chelsea og City kan legge hindringer i veien for United sin Pogba plan