Med dette kysset ble Jose Mourinho «The Special One»

«The Special One» som for øvrig fyller 60 år i januar har aldri til tross for mange tilbud i årenes løp ledet et landslag. Jose Mourinho som er godt inne i det vanskelige andreåret hos Roma er ønsket av Både Brasil og Portugal som begge er ute etter ny landslagssjef etter et VM langt under forventningene.

Jose Mourinho har siden han tok Champions League til alles store overraskelse med Porto. Siden 2004 har han ledet Chelsea to ganger, og holdt i tømmene hos Inter Milan, Real Madrid, Tottenham og Manchester United.

La Repubblica som melder at en representant for det brasilianske forbundet allerede skal ha vært i kontakt med Mourinhos agent Jorge Mendes.

Les: Har tilbudt tidenes yngste Bundesliga-debutant et kraftig lønnshopp, men den unge spissen vil ha mer!.. mye mer

Fernando Santos (Portugal) og Tite (Brasil) er ute av spill etter VM-sluttspillet.

Portugiseren Mourinho (fyller 60 år i januar) ble Roma-trener sommeren 2021 og har kontrakt til juni 2024.

La Repubblica skriver også at Mourinho ikke skal være helt fornøyd med tilstanden i Roma-klubben for tiden, det er ikke overraskende! – Roma har sklidd ned til en syvendeplass i Serie A et godt stykke unna heder og ære i Champions League.

Les: Moesgaard tar over etter Isnes i KFUM

Jose Mourinho har nå valg mellom slik vi ser det. – Overta Brasil og med det ledet et av verdens aller beste lag, eller reise hjem og overta Portugal hvor sjansen til et VM gull er betydelig mindre.