Bilde: KFUM

Det ble naturlig nok en rekke ringvirkninger etter at drammensklubben Strømsgodset for noen uker siden lakk ledere. Hovedtrener Bjørn Petter Ingebretsen takket for seg etter 17 år i klubben og flyttet noen kilometer og ble sportsdirektør i Mjøndalen. Håkon Wibe-Lund som har vært i klubben i syv år nå sist sammen som hovedtrener meg BP gikk over til en jobb som assistenttrener i Odd. Også Kjetil Lundebakken slutter og blir lærer på toppidrettslinja på Drammen videregående skole.

Strømsgodset hentet sin nye hovedtrener fra OBOS-ligalaget KFUM, nå har Oslo-klubben fått på plass erstatter for Jørgen Isnes som allerede er på plass i Drammen.

Les: Har tilbudt tidenes yngste Bundesliga-debutant et kraftig lønnshopp, men den unge spissen vil ha mer!.. mye mer

Johannes Moesgaard er KFUMs nye hovedtrener. Det bekrefter KFUM Oslo på sitt nettsted.

Moesgaard har vært Isnes’ assistent de siste to sesongene og er nå klar til å ta over som hovedtrener for klubben som spiller i OBOS-ligaen.

– Tiden er inne. Jeg har gått hele utviklingsløpet. Trent aldersbestemte lag i Vålerenga, vært toppspillerutvikler, har erfaring som assistent i Eliteserien og nå også lært meg 1. divisjon å kjenne som assistent i KFUM, sier Moesgaard.

Han var tidligere fotballtrener i Vålerenga i 14 år, hvor han blant annet mellom 2018 og 2020 var en av Ronny Deilas assistenter.

Les: VM-helt «forsvunnet» i Buenos Aires