Monsterlønn er ikke lenger en selvfølge hos Man United. (foto: united, twitter)

Manchester Uniteds stjernespiss har sterkt linket bort fra Old Trafford i sommer, og to av hans antatte friere har nå avslørt hvor nærme de var å hente superstjernen.

Bayern München-direktør Hasan Salihamidzic har avslørt at han snakket med Cristiano Ronaldos agent Jorge Mendes om. en potensiell overgang, men Napoli insisterer på at de aldri var på jakt etter Manchester United-stjernen.

Usikkerhet om Ronaldos fremtid var en gjengangner i sommerens overgangsvindu, men i dag etter at transfervinduet er stengt er Ronaldo fortsatt United-spiller.

LES: Arsenal terminerte kontrakten til nok en stjernespiller

Alle slags klubber har vært linket til Ronaldo siden han gjorde det klart at han ønsket å spille i Champions League denne sesongen, alt fra Chelsea til Sporting CP, Atletico Madrid, Napoli og Bayern München.

Men de to sistnevnte klubbene har nå snakket ut om dialogen om 37-åringen.

Sportsdirektør Hasan Salihamidžić: Nein, Danke.

Salihamidzic bekreftet overfor Sky Germany at han snakket med Mendes – «Jeg snakker ofte med Jorge» – men ikke Ronaldo selv, og forklarte de tyske mesternes holdning.

«Han er en utrolig stor personlighet. En stor spiller som har satt sitt preg på fotballverdenen de siste årene. Det var ikke et alternativ for oss fordi vi gjorde andre ting,» sa Salihamdzic.

«Men du trenger ikke synes synd på ham. Han er en stor fotballspiller som har oppnådd store ting de siste årene.»

Et annet gjentagende rykte fra den siste uke hevdet at Mendes jobbet med en avtale som ville ha ført til at Napoli-spissen Victor Osimhen flyttet til Old Trafford for en ni-sifret sum og Ronaldo gikk i motsatt retning.

Napoli-direktør Cristiano Giuntoli bagatelliserte antydninger om at en avtale hadde vært nær.

«Ronaldo er en ekstraordinær spiller, men det var virkelig ingenting i det,» sa Giuntoli til DAZN.

«Vi har et godt forhold til Mendes, men det var ingenting konkret.»

Ronaldo blir i United for å spille under Erik ten Hag denne sesongen.

Han har måtte nøye seg med en plass på benken, og kun kommet inn som innbyttere i de tre siste kampene mot Liverpool, Southampton og Leicester, som alle har endt med seirer.

Men Ronaldo, som var Uniteds toppscorer forrige sesong med 24 mål i alle konkurranser, vil nok komme sterkere tilbake og kreve sin plass også i 2022/23-sesongen.