Victor Osimhen

Den nigerianske spissen Victor Osimhen har spesielt den siste sesongen vist han kan bli en av de virkelig store. – Akkurat som når Erling Braut Haaland angriper kommer han som et hurtigtog mot mål i en slik fart og aggressivitet at selv den mest erfarne forsvarsspiller tenker det muligens er best å komme seg unna mens han har livet i behold.

Det ville være svært underholdende for resten av Premier League sesongen om den røde og lyseblå delen av Manchester har vært sin spiss med slike ekstreme ferdigheter. – Spørsmålet for Manchester United er om det blir for dyrt, både når det gjelder penger og prestisje.

Les: Polens nest største fotballstjerne er klar for Juventus

Napoli krever over en milliard pluss Ronaldo for Osimhen

Cristiano Ronaldo sin agent Jorge Mendes er aktivt søkende etter en klubb som spiller i Champions League til tross for at det bare er dager igjen til sommervinduet stenger og at Manchester United ikke er særlig hjelpsomme. Nå kommer informasjon om at Mendes presser på for en overgang til Napoli.

Sky Sports melder at Napoli vil ha 100 millioner pund pluss Cristiano Ronaldo på lån for å slippe Victor Osimhen til Manchester United.

Ronaldo har vært i sentrum for oppmerksomheten siden han kom tilbake til Old Trafford i fjor, han endte opp som klubbens toppscorer med 24 mål forrige sesong.

Til tross for dette er det mange som stiller spørsmål ved om hans tilstedeværelse har hatt en negativ effekt på resten av laget.

I løpet av de siste ukene har superstjernen vært gjenstand for omfattende spekulasjoner rundt fremtiden hans. Det antas at han ønsker å forlate de røde djevlene før slutten av overgangsvinduet, i håp om å spille i Champions League. – Hans forhold til Erik ten Hag har også blitt ampert. Marca tar opp veddemål i hjem som vinner krigen Ronaldo eller Ten Hag.

Ifølge Sky Italy kan han være på vei til Napoli. Mendes, Ronaldos agent, skal ha vært i kontakt med Serie A-laget, og har spurt om de er interessert i Ronaldo pluss penger for den nigerianske spissen Victor Osimhen.

LES OGSÅ: Manchester United med offisielt bud på keeper!

23-åringen kom til Gli Azzurri tilbake i 2020 fra Lille. På 53 opptredener i den italienske toppklassen har han 26 mål og seks målgivende pasninger.

Denne formen har vakt en del oppmerksomhet fra Premier League. United er interesserte, men han også blitt koblet til en overgang til Arsenal før kjøpet av Gabriel Jesus. Chelsea har også vært ryktet tidligere.

Et direkte bytte vil imidlertid ikke være nok til å bringe Osimhen til Old Trafford. Sky slår fast at Napoli vil kreve inntil 100 millioner pund for sin stjernespiss.