Skal ikke han noe raid i januar mot seg. (foto: leeds, twitter)

Etter storspill i seks Premier League kamper, med bare Mo Salah og Kevin de Bruyne mer effektiv med chances created (Fotmob), var det nærmest forventet at Jack Harrison skulle kalles inn av Gareth Southgate til landslagstjeneste. 25-åringen ble holdt utenfor, men dette er en spiller som har vist han har fått fart på utviklingen hos Leeds. Nå jobbes det for å «bygge mur» rundt venstrevingen.

Manchester City signerte den tidligere New York City FC-spilleren i 2018, for så å sende Harrison på evig utleie hos Leeds. I 2021 ble klubbene like godt enige om at Leeds signerte vingen på permanent basis. Dette har gjengen fra Elland Road ikke angret på.

LES: Der fikk Liverpool nok en utfordring på bordet

Nå står Harrison med 172 kamper i den hvite drakta, med 29 scoringer og 25 assists. Denne sesongen har det blitt 1 scoring og 3 assists på 6 Premier League-kamper.

Newcastle har sett potensialet i Harrison, og jobbet i sommer med å overtale Leeds til å selge spilleren. Ifølge Football-Insider ble et bud på 20 millioner pund sendt, Leeds trengte ikke lang betenkningstid for å avslå.

Newcastle fortsetter å sirkle seg inn mot Harrison-signering, ifølge Football-Insiders kilde åpner Leeds forhandlinger med Harrison for å sikre seg mot nye fremstøt fra «verdens potensielt rikeste klubb». Harrison har kontrakt til 2024, dette er en spiller Leeds definitivt ikke ønsker skal gå inn i sitt siste år av kontrakten. Her skal det jobbes for forlengelse, Jesse Marsch har ingen planer om å miste Harrison.

LES OGSÅ: Bommet på Haaland og Mbappé – har nå bestemt at det ikke skal skje med Bellingham