Bukayo Saka

Det er ingen hemmelighet at Arsenal spiller Bukayo Saka regnes som en av de mest lovende talentene på balløya og at flere klubber er ute etter hans signatur. – Midbanespilleren som trives best på venstre siden har allerede i en alder av bare 20 år spilt 95 kamper for Arsenal og 11 A-landskamper for England.

Sist sesong var første gang i manns minne hvor Arsenal ikke kvalifiserte seg til noen form for spill i Europa og med den starten vi har på årets sesong er det trolig for langt opp til topp fire og Champions League kvalifisering. Arsenal ønsker at Bukayo Saka skal bli med videre, men de har ikke mulighet til å love Champions League spill slik både Atletico Madrid og Juventus, de to ivrigste beilerne kan.

Les: Klopp har funnet den «perfekte signering»

Daily Mail skriver at Atletico Madrid og Juventus har fått beskjed om at prisen på Bukayo Saka, som har kontrakt til 2024, koster minst 43 millioner pund, nesten 600 millioner kroner.

Forrige sesong spilte Saka totalt 46 kamper i alle turneringer for Arsenal, der han scoret syv mål og satt ti assist.

Les: David Alaba overrasker: «Madrid kan ikke sammenlignes med München, mitt andre hjem»

Bukayo Saka skal ha fått noe å tenke på med all interessen, han har uten tvil nivået inne for å spille i Champions League, men er han villig til å vente minst to år?.