Emerson Royal

Det er ingen overraskelse at Atlético Madrid manager Diego Simeone har satt i gang sitt apparat for å finne en ny høyreback. – Han mistet sitt gode forhold til Kieran Trippier ved å sende han rundt på ulike plasser, en frustrasjon hos den engelske landslagsspilleren vokste over tid og endte med at han ble solgt til Newcastle i vinter.

Gleden ble for øvrig kort Kieran Trippier pådro seg et brudd i foten i Newcastles seier over Aston Villa i Premier League søndag for tre uker siden. (Vi har enda ikke fått noen dato for når han kan spille igjen).

Les: Måtte skille Neymar og Donnarumma i garderoben etter Real Madrid kampen

Marca melder den spanske storklubben er svært interessert i Emerson Royal. – Daily Mail skrev nylig at Atlético er interessert i Aston Villas Matty Cash, men at de ikke satser alt på et kort!.

Atlético Madrid er interessert i Tottenhams Emerson Royal og tok kontakt allerede for en måned siden. Tottenham skal på sin side være villig til å selge for 25 millioner euro.

Den brasilianske forsvarsspilleren kom til Tottenham fra Barcelona i fjor sommer for samme sum 25 millioner euro og har kontrakt frem til sommeren 2026. Denne sesongen står han oppført med 33 kamper med London-laget.

Les: Salget av Chelsea blokkert! Abramovich eiendeler frosset