To gode venner som ikke helt har fått det til å fungere i den franske hovedstaden

Du trenger bare nevne Paris Saint-Germain på Camp Nou for å få i gang blodpumpa fansen og trekker du frem Lionel Messi og Neymar blir du eskortert ut av området «for din egen sikkerhets skyld».

Før gårsdagens fadese i åttendedelsfinalen i Champions League mot Real Madrid kunne Sport melde at fotballens største pengesekk nok en gang ville fiske ut en Barcelona stjerne i urolig farvann.

Les: Måtte skille Neymar og Donnarumma i garderoben etter Real Madrid kampen

Barcelona-forsvarere Ronald Araujo er svært ettertraktet, 23 åringen har allerede mottatt ovasjoner av fra Manchester United manager Ralf Rangnick og Chelsea manager Thomas Tuchel. Paris Saint-Germain har meldt seg på i jakten.

Kontrakten til den uruguayanske midtbanespilleren går ut til sommeren. Barcelona og Ronald Araujo diskuterer fortsatt en forlengelse, men det hjelper helt sikkert ikke på behovet for å spare penger at pengesterke PSG frister med et liv i sus og dus.

Les: Atlético Madrid har funnet Kieran Trippier erstatter hos Tottenham

23-åringen kom til Barcelonas A-lag i oktober 2020 etter å ha spilt på andrelaget. Siden den gang har han bidratt med fem mål og en assist på 69 kamper for Barcelona.