-Synergi. (foto: villa, twitter)

Etter 4-0 seieren mot Southampton brukte Villa-manager Gerrard ord som «Liverpool-form» for å beskrive påvirkningen Philippe Coutinho har hatt for Villa etter leieavtalen ble signert i januar. 3 scoringer og 3 assists på 7 Premier League-kamper og en helt ny energi i Villa-angrepet. Spørsmålet mange stiller seg er selvfølgelig om hva som skjer til sommeren.

Når leieavtalen med Barcelona løper ut etter sesongen kan brasilianeren risikere å måtte returnere til et Camp Nou der han aldri har hatt samme steamen som i Premier League. Denne sesongen har brasilianeren produsert 2 scoringer i Barca-drakt i løpet av tilsvarende antall spilleminutter som han nå har hatt hos Villa.

Les: Marca: Gjenstander fløy veggimellom i Madrid

Ifølge den hyperaktive overgangsjournalisten Fabrizio Romano skal det ikke stå på Barcelona. Xavi og gjengen er fast bestemt på å fjerne Coutinho from the books, Aston Villa har allerede fått sin opsjon på kjøp til 40 millioner euro.

Selv om Gerrard insisterer på at avgjørelsen om Coutinhos fremtid på Villa Park ikke er tatt, er det få som tror Gerrard kommer til å avslutte samarbeidet etter det Coutinho har vist fra dag én.

Les på Engelske klubber: Football-Insider: Tottenham forbereder kjøp av 19-åring med stort wingback potensiale

The Gaffer. (foto: villa, twitter)

Coutinho vil i Villa-drakt måtte akseptere å stå utenfor Champions League, men brasilianeren har tatt trofeet på utleie hos Bayern München, vi kan ikke skjønne annet enn at 29-åringen vil spille for en manager som forstår ham og for en klubb der han er tilbake som stjerne.

Dette skjer.