Veldig klar for å slippe å forholde seg til klubbhistoriens nest dyreste spiller.. (foto: arsenal, twitter)

Arsenal er desperate etter å styrke angrepet i januar for å kjempe om Premier League-gullet.

Arsenal har igjen blitt koblet til den tidligere Chelsea-spissen Tammy Abraham, men ifølge Fabrizio Romano er det lite sannsynlig at det er han som skal være vikar for Gabriel Jesus hos ligalederen. Siden skaden til Jesus har Arsenal stolt på Eddie Nketiah med vekslende hell.

NY SKANDALE RULLES OPP: Storklubb etterforskes for kampfiksing

Abraham var strålende for Roma forrige sesong, men har ikke vært fullt så produktiv i sin andre sesong i Serie A, så kan det være at vi får se den engelske landslagsspilleren gå tilbake til Premier League i nær fremtid. Manchester United og Chelsea skal også følge situasjonen i Roma.

Tammy Abraham definitivt god nok for Premier League. (foto: abraham, twitter)

I følge en fersk rapport fra La Repubblica, følger Arsenal med på Abraham, og trenger en spiss for å beholde ledelsen i Premier League.

Gunners mistet nylig Gabriel Jesus på grunn av skade og mangler alternativer i angrepet, så en velprøvd Premier League-målscorer som Abraham kan være ideell for å hjelpe Mikel Arteta og Arsenal å forbli konkurransedyktig i tittelkampen.

SISTE: Barcelona går for City-spiller til sommeren

Likevel har Romano reagert på ryktene og utelukket at Abraham forlater Stadio Olimpico i januar.

«Til tross for nye rykter om Arsenal, vil Tammy Abraham definitivt bli i Roma i januar, det har aldri vært i tvil,» sa Romano.

«Men på slutten av sesongen vil vi se hva som skjer med Jose Mourinho og Romas beslutninger om spillere, men ingenting skjer nå.»