Mikel Arteta

Arsenal ønsker absolutt å signere en annen kreativ spiller, enten det er en målgivende kantspiller, en nr. 10 eller en boks-til-boks midtbanespiller, sier CBS-reporter Ben Jacobs til FootballTransfers.

«Jeg tror Arsenal vurderer alternativene sine, med Tielemans fortsatt en veldig realistisk mulighet de beveger seg mot. Han er fullstendig solgt på en overgang til Arsenal, han har avtalt personlige vilkår og de har snakket med ham i over et år.

«Jeg tror ikke signeringen av Zinchenko utelukker Tielemans fordi han vil bli brukt på en veldig allsidig måte».

«Zinchenko kan spille venstreback eller han kan spille på venstre side av midtbanen, så det er fortsatt plass til Tielemans som kan være mer en angrepsvillig sentral midtbanespiller og score mål».

LES: De Ligt ble «snytt» hos Juventus

Arsenal har hatt en meget god oppkjøring med blant annet 4 – 0 seier over Chelsea og 2 – 0 over Everton. – I morgen tar de imot Sevilla på Emirates og neste fredag sparker de i gang Premier League borte på Selhurst Park mot Crystal Palace.

Arsenal har signert fem nye spillere denne sommeren, men det er fortsatt tid for manager Mikel Arteta og sportsdirektør Edu til å få gjort mer før overgangsvinduet stenger.

Etter ankomsten av Oleksandr Zinchenko fra Manchester City forrige uke for å gå sammen med avtaler for Marquinhos, Fabio Vieira, Matt Turner og Gabriel Jesus, fortsatte Gunners trenden med å bruke minst 100 millioner pund i et sommervindu siden Stan Kroenke ble klubbens eneste aksjonær på slutten av 2018.

Ben Jacobs fortsetter: «Med Lucas Paqueta, som jeg alltid har rapportert, har interessen og beundring vært ekte, men Arsenal har egentlig ikke gjort noe med det».

«Det har vært riktig at de har vært et av lagene som har gitt et bud til Lyon, og jeg tror Edu gjentok at han er en spiller som han har beundret i lang, lang tid.»

«Men de har ikke gjort noe annet, og en del av problemet er prisantydningen og også mengden av friere».

«Disse tingene kan sikkert endre seg, men jeg tror Tielemans er mer sannsynlig».

Les: Julian Draxler vil ikke hjem til Tyskland

Belgiske Youri Tielemans ble hentet til Leicester fra Monaco sommeren 2019 for 45 millioner euro. Arsenal må trolig ut med 60 millioner euro for å sikre en overgang.