Hadde ikke nok fingre til å vise scoringene mot Liverpool med ball i ene hånden. (foto: Obi-Martin)

Chido Obi-Martin kan tydeligvis ikke gjøre noe annet enn å fortsette å score. I desember noterte den 16 år gamle danske Arsenal-spilleren seg med ville 10 scoringer mot Liverpools U16-lag – i samme kamp. Nå spiller dansken på U18-laget til Arsenal. Trener Jack Wilshere gjør sitt for å holde alle rundt tenåringen, som har vært med på seniortreninger hos Arteta, nede på jorda. Ingen lett oppgaven, men Wilshere har selv tatt rakettfart fra akademiet – for så å buklande før han passerte 30.

Før landslagspausen scoret Obo-Martin fire mot Crystal Palace, på lørdag kopierte han dette mot Fulham. Arsenals ungdomstrener Jack Wilshere tegner og forklarer.

LES: Ex Manchester United stjerne får gjennomgå av sin nye manager

– Chido har alltid hatt en evne til å finne nettet, men det som imponerer meg mest er hans vilje til å lære og utvikle seg. Selv om han noen ganger er kritisk til enkelte sider av spillet sitt, har hans innflytelse på laget vært stor denne sesongen, begynner Wilshere til klubbens hjemmeside.

– Neste år er han på heltid og får et strukturert treningsprogram, så vi håper han kan utvikle seg til en enda mer komplett spiller, sier Wilshere. Som har satt seg fore å bygge opp den danske spilleren til å takle overgangen til førstelaget når den dagen kommer – og den ser ut til å komme raskt.

Alt du trenger å vite: Manchester City – Arsenal

ENGELSKE KLUBBER: Ikke alle hos Liverpool er like forståelsesfull som Klopp for at Xabi Alonso takker nei til trenerjobben