Villig til å spille alt av posisjoner for å bli. (foto: luiz, twitter)

Nei, det er ikke en tur til frisøren som er kravet, selv om det kan virke som ganske så naturlig at når farten går ned på grunn av alder at man gjør det man kan for å minske luftmotstanden. Den brasilianske midtbanespilleren David Luiz har rukket å bli 33 år gammel, han er meget allsidig og har meldt inn i forbindelse med forhandlingene om forlengelse av hans kontrakt som går ut til sommeren at han kan spille hvor som helst på banen.

Det er nettopp denne fleksible tilnærmingen og hans lange og imponerende karriere som er bakgrunnen for Arsenal sitt krav for å forlenge sin avtale.

Les: Pep og Ole kjemper om Harry Kane! Koster 1,7 milliarder

Football London skriver at hvis Luiz ønsker å fortsette å spille for Gunners må han godta en rolle i trenerteamet i klubben. – I tillegg til å være spiller ønsker de han skal jobbe som spillertrener og settes inn der manager Mikel Arteta føler de har mer å hente hos en spiller.

David Luiz er trolig positiv til Arsenal sitt krav, han har ved flere anledninger mer enn hintet om at han spiller for klubben han vil pensjoneres fra en gang i fremtiden. Luiz har så langt i årets sesong spilt 14 kamper i Premier League.

Les: Julen Lopetegui overbevist han kan foredle skuddfoten til Liverpool-flopp