Har mye ungt talent, trenger også rutine fra øverste nivå. (foto: arsenal, twitter)

Arsenal er på spissjakt og det er en engelskmann som stadig dukker opp i denne diskusjonen. Roma har satt en prislapp på 67 millioner pund på Tammy Abraham, og Arsenal er interessert i spissen.

The Gunners ble koblet til en overgang for Abraham i fjor sommer, men den tidligere Chelsea-mannen valgte å bli med Jose Mourinho til Roma i stedet. Den engelske landslagsspilleren med 10 landskamper har herjet i Serie A, og har scoret 15 mål på 33 kamper og 24 mål totalt.

LES: Wayne Rooney topper listen til Premier League-klubb!

Men det ser ikke ut til at Arsenals interesse for spissen har forsvunnet. Og med Mikel Arteta som ønsker å forsterke på topp i sommer, kan en overgang for London-fødte Abraham være aktuelt igjen.

Tammy Abraham på vei hjem til London

Imidlertid kan Abrahams høye pris bli et problem for Arteta. Football.london melder at Roma ønsker 67,5 millioner pund for 24-åringen – samme sum som Chelseas tilbakekjøpsklausul.

SISTE: United tror at dette kan være deres beste mulighet til å signere Declan Rice

Tidligere denne måneden ga Abraham hint om at han kunne komme tilbake til Premier League og London.

«Når jeg ser rapporter som knytter meg til andre klubber, får det meg til å føle meg bra, det får deg til å føle at du gjør noe riktig», sa han til talkSPORT.

«Det er en fin følelse å se navnet ditt på forsiden av aviser. Men for meg handler det om å fokusere på å gjøre jobben min her. Jeg kan fortsette å bli linket til mange klubber, men hvem vet hva fremtiden bringer? Selvfølgelig, jeg vokste opp i England, jeg er en London-gutt. Så kanskje jeg en dag er tilbake i Premier League for å lage støy der.»