(foto: west ham, twitter)

Arteta begynner å få det travelt med å få på plass Arsenals plan for sommeren. Klubben har nå kontaktet representantene for West Ham-kometen Jarrod Bowen!

Gunners’ planer for sommervinduet ble vanskeligere enn det burde vært. Arsenal mistet fjerdeplassen til Tottenham helt på slutten av forrige sesong, noe som kan få en stor innvirkning på hvem de er i stand til å signere denne sommeren.

Leicester-midtbanespilleren Youri Tielemans skal ha droppet UCL-kravet sitt. Selv om det er gode nyheter for Arsenal, kan mangelen på Champions League-fotball ende opp med å ødelegge for Gabriel Jesus.

LES: Manchester Uniteds lønnspolitikk er perfekt for Lewandowski

Pierre-Emerick Aubameyang ble aldri byttet ut i januar etter at Dusan Vlahovic valgte Juventus. Alexandre Lacazettes går tilbake til Lyon. Må Arteta forsterke angrepsrekka i sommer!

SISTE: Bekrefter rekordsalg!

Nå har Beautiful Game Podcast hevdet at Arsenal har åpnet samtaler med representantene for Jarrod Bowen.

West Ham-vingen har hatt en strålende sesong og var en av ligaens beste spillere første halvdel av sesongen. Han endte på 18 mål og 13 assists i alle konkurranser.

Bowen fikk West Ham Players’ Player of the Year-prisen foran Declan Rice og fikk nylig sin første England-innkalling til Nations League-kampene forrige uke.

Bowen er høyt på listen over Arsenals liste over vinger. Listen inkluderer også Raphinha.

Men hardt satsede West Ham vil trolig prøve å prise Bowen ut av markedet slik de har gjort med Declan Rice.