On a roll! (foto: arsenal, twitter)

Vi har sett hvordan Arsenal denne sesongen har kjørt over motstandere, snudd kamper og sikret poeng eller seier. Mot Chelsea, i festningen Stamford Bridge på søndag, viste ungdomsgjengen til Arteta at de også har laget som drar til de ekstra kneppene i bortekamper som går mot en naturlig poengdeling.

For mot Chelsea var det to lag som begge hadde sine sjanser, men hadde vanskeligheter med å få inn den første scoringen. Dette kom selvfølgelig også som et resultat av at både Potter og Arteta ikke tok noen risiko med å åpen opp forsvaret sitt.

LES: En dør åpnes til Old Trafford

Det var først etter 62 minutter at en ball kom humpende inn i feltet, der den til slutt endte hos Gabriel Magalhaes, som sikkert plasserte hjørnesparket videre i mål. Chelsea presset på for å utligne, men Arsenal viste hele veien at de har et bunnsolid forsvar som denne sesongen holder helt inn til kampslutt. Ikke overraskende var det midtstopper William Saliba som ble kåret til Man of the Match.

Martin Ødegaard ledet Arsenal frem til 87. minutt da han ble byttet ut. 0-1 seier i en jevn kamp mot det som regnes som en av de beste klubbene i Europa, det var nok en test Arteta og Arsenal-spillerne bestod. Nå skjønner vi ikke annet enn at det kan gå hele veien inn til trofébordet.

Pep Guardiola og City fikk ett døgn på å kose seg på førsteplassen i Premier League før Arsenal tok tilbake tronen.