Har på plass Perisic, Kostic står på lista. (foto: spurs, twitter)

Da Romelu Lukaku ble hentet til Milano av Antonio Conte, var det en tidligere toppscorer i Premier League som hadde sett sine beste dager. Trodde vi. Så kastet teamet til Conte seg rundt med mål om å få belgieren tilbake i fysisk og mental toppform. 64 scoringer på 95 kamper i Inter-drakta sier det meste. Nå har en svenske også fått kjenne på effekten av Contes regime.

Tottenham hadde allerede en infrastruktur på plass som skal gi spillerne de beste treningsforholdene, men det er noe spesielt med Conte og hans team. Da Dejan Kulusevski ble hentet til London fra Juventus – som hadde lurt seg forbi Tottenham i kampen om signaturen til Dusan Vlahovic – var det en svenske som ikke følte han var helt på høyden.

Les: Roma desperate etter å holde Premier League-klubber unna Tammy Abraham

Fra januar har det blitt ni Premier League-kamper på rappen med 2 scoringer og 4 assists for den allsidige svenske angrepsspilleren (inkuldert Tottenhams raskeste scoring på Citys Etihad på 25 Premier League-kamper).

Bare å venne seg til italienske klemmer. (foto: tottenham, twitter)

Les på Tysk Fotball: Marca: Borussia Dortmund følger spesielt godt med på det som skjer hos Real Madrid

21-åringen holder ikke tilbake på det han opplever som kvalitetsforskjell fra Juventus.

-Ting kan snu raskt for en fotballspiller. Det var mange ting i Juventus som ikke fungerte, og det var frusterende. Hos Tottenham er det som et frisk pust. Jeg snakker bedre med treneren, jeg blir bedre trent og fysikken min har forbedret seg, sier Kulusevski på pressekonferansen før landskampen mot Tsjekkia på torsdag.

På under to måneder.

Contes regime revitaliserte Lukaku (foto: inter, twitter)

Les: Racet er i gang: Første klubb flagger sin interesse for free agent Dybala

Enda godt Tottenham har sikret seg en gylden klausul i leiekontrakten. Kulusevski har kommet «hjem».