Julian Nagelsman etter at han hadde levert et trofé til Bayern.

Julian Nagelsmann er historie hos Bayern München. For bare uker siden siden var tonen fra Bayern-direktørene at 35-åringen var den langsiktige løsningen for klubben, noen seige uker i Bundesliga senere er det over. Inn hentes Thomas Tuchel i landslagspausen for å få tid til å forbedre seg, Nagelsmann skal ikke engang ha ant hva som var i gjære før beskjeden kom.

På torsdag kveld ble Joao Cancelo intervjuet etter Portugals 4-0 seier mot Portugal. Da fortalte spilleren, som bare har vært hos Bayern på utleie et par måneder, om hva han visste.

LES: Premier League-klubb spinner rundt og ringer Nagelsmann

-Jeg har akkurat funnet det ut. Jeg vet Nagelsmann er vekk når jeg kommer tilbake til München, sa Cancelo ifølge the Mirror.

Ifølge Goal ble Nagelsmann selv informert samme kveld på skiferie i østerikske Zillertal. Han hadde vunnet 60 av sine 84 kamper for Bayern (71,4 prosent seire), i sesongens Champions League åtte seire på åtte kamper. Goal hevder 35-åringen ikke engang hadde fått advarsel om at jobben hans sto på spill.

LES OGSÅ: I september var keeperen linket til Tottenham – nå signerer han hos Ryan Reynolds

På grensen til brutalt. Nagelsmann får sine titalls millioner i kompensasjon, men for en ekstremt ambisiøs ung trener betyr dette mindre.