Trener Spaletti er bare et stort og lurt smil denne sesongen. (foto: napoli, twitter)

De siste årene har det vært mye fokus på kaotiske tilstander i kulissene der Napoli-presidenten Aurelio de Laurentiis har sørget for at fokuset ofte fjernes fra det sportslige. Denne sesongen kan selv ikke Laurentiis overdøve de sportslige resultatene. Det trenger han heller ikke, nå er Napoli-presidenten kongen på haugen.

Den store endringen kom inn døra 29. mai 2021. Luciano Spalletti hadde hatt et to års opphold og gikk energisk inn i jobben som ny Napoli-trener. Første sesong endte uten titler, men Napoli var tilbake med Champions League-billett for første gang på to sesonger.

LES: Ante absolutt ingenting

Forrige sommer traff Serie A-klubben innertier på overgangsmarkedet, har knust all motstand i Serie A og går mot den uunngåelige serietittelen, i CL er det kvartfinale for første gang i klubbens historie.

Med rundt tre måneder igjen av kontrakten til Spalletti har andre klubber begynt å posisjonere seg rundt suksesstreneren. Ifølge den hyperaktive overgangsjournalisten Romano kan de spare seg for bryet. Det er nå bare spørsmål om tid før Spalletti fisker opp signaturpennen foran kontraktsforlengelsen med Napoli.

LES OGSÅ: Shakira slo 14 verdensrekorder med sangen «Music Sessions Vol. 53» om Pique!

Vi blir heller ikke overrasket om Spalletti går inn i neste sesong som regjerende Champions League-mester.