Hauge klagde neppe på Mikke Mus denne kvelden. (foto: eintracht, twitter)

Før Europaliga-finalen mellom Eintracht Frankfurt og Rangers varmet klubbpresidenten for Bundesliga-klubben opp med å slenge noen sleivete kommentarer han visste ville fyre opp stemningen. Det var bare det at presidenten ikke siktet inn på motstanderne, men mot vertskapet.

Før finalen gikk klubbpresident Peter Fischer ut og kalte finalearenaen i Sevilla for en Mikke Mus-stadion. Rammen på onsdag viste seg å bli helt ekstrem for begge lagene, der tribunen var delt opp i helhvitt og helblått med en vanvittig stemning. Ingenting minnet om «Mikke Mus» (vi misliker sterkt at noen rakker ned på helten vår fra barndommen), der de 43 883 på tribunen gjorde jobben for hundre tusen.

Les: 15 år gamle Shaqueel van Persie lander sin første proffkontrakt

Eintracht Frankfurt-presidenten fikk med seg trofeet tilbake fra Sevilla, men også en finger i øyet fra Sevillas klubbpresident.

-Mikke Mus-stadionen, som han kaller det, har seks Europaliga-trofeer som står i midten av direktørens lounge, begynner president Jose Castro til Moviestar.

-Frankfurt skal fortsatt vinne fire trofeer til hvis de skal matche det. Så ja, det er kanskje en Mikke Mus-stadion, men det rommer seks Europaliga-trofeer, fyrer Castro.

Les: Nå skjer det: Barcelona klargjør bud på 400 millioner

Som vi skulle ha sagt det selv. Du kødder ikke med Mikke Mus.