Shaqueel van Persie i armene til Diego Maradona

Det kunne nesten ikke blitt noe annet enn fotballspiller av 15 år gamle Shaqueel van Persie. Han har hengt med pappa Robin van Persie på arenaer over hele verden og møtt de aller største stjernene.

Van Persie jr har signert sin første proffkontrakt ettersom Feyenoord har papirarbeid på ham frem til sommeren 2025. Shaqueel van Persie er angrepsspiller akkurat som sin far, men ikke en ren spiss. – Hans fart og evner med begge føtter gjør han til en perfekt venstreving.

Robin van Persie klarte å skape en stor fotballkarriere, hvor han spilte for klubber som Arsenal, Manchester United og Fenerbahce, og nå er neste generasjon i gang.

Hyggelig: Robert Lewandowski og Xavi Hernández snakker godt sammen

Shaqueel van Persie har vært en del av akademiet i klubben hvor han har gjort det så bra at han nå har fått en avtale frem til sommeren 2025.

– Som klubb er vi veldig fornøyde med utviklingen som Shaqueel gjennomgår i Feyenoord. Han er sterk, har en utmerket vinnermentalitet, scorer enkelt mål og viser at han er en ekte leder under trening og kamper.

– Å signere sin første kontrakt er derfor en stor belønning for ham, sier Rini Coolen, som er leder for Feyenoord Academy.

Klubben opplyser at 15 år gamle Shaqueel van Persie har vært på akademiet siden 2017, da han kom til fra Manchester City.

SISTE: Newcastle vil hente Manchester United-stjerne for £40m