The Chosen One.. (foto: real, twitter)

Det er få, om ingen som skjønner opplegget mellom Eden Hazard og Real Madrid. Da Carlo Ancelotti entret scenen i 2021, trodde mange at belgieren skulle få sin mulighet, men den italienske reven så ikke behovet for å ta ansvar med å løfte klubbens mega-investering. Nå er likevel noe på gang.

Skal du spille i Real-drakta må du være den beste. Før sesongen varslet den belgiske landslagstrener Martinez at Real-supporterne kunne glede seg, nå er Hazard på vei tilbake. Status frem til VM-pausen ble på 229 minutter på kamparenaen.

LES: Nå må vi snart slutte å bli overrasket når Sander Berge scorer mål

Carlo Ancelotti er forsiktig med ordbruken, men holder heller ikke igjen om hva han mener. Etter et mislykket VM-sluttspill for Belgia og Hazard, har ikke 31-åringen akkurat spilt seg inn på radarene til beilerne (bortsett fra Newcastle, selvfølgelig), men nå åpner Ancelotti for at det kan bli mer action på Hazard.

-Jeg ser ham, og han har trent virkelig bra. Han ser bedre ut enn før VM. Han har gjort et godt stykke arbeid og jeg vil bruke hele troppen, sier Ancelotti ifølge Marca.

LES OGSÅ: Spansk media: Avslår et vanvittig tilbud

Døra står åpen for belgieren, men samtidig legger Ancelotti ansvaret over på Hazard. Det er du som må gjøre jobben. Vi krysser tomler og tær for at Eden Hazard finner tilbake til gnisten de neste månedene.