Stor glede etter scoring og stø kurs tilbake til Premier League.

Den 24 år gamle bærumsgutten Sander Berge er nå oppe i fire – 4 – mål i Championship denne sesongen for Sheffield United. – Kan snart være på tide å fjerne defensiv i beskrivelse av hans posisjon på midtbanen.

Sander Berge med 195 cm på sokkelesten omtales bare som den store nordmannen av fansen som har ristet av seg skuffelsen av nedrykket sist sesong. Allerede etter 25.kamper og halvgått løp er opprykk til Premier League nesten i boks.

Sander Berge startet ballet med sitt fjerde ligamål for sesongen da Sheffield United slo bunnlaget Blackpool 2-1 torsdag kveld.

Les: Manchester United klar til å minst betale utkjøpsklausulen til Napoli-stjerne

Med seieren befestet Sheffield-klubben posisjonen som serietoer da tabelltreer Blackburn tapte 1-2 på hjemmebane mot Middlesbrough. Burnley har akkurat som Sheffield United 50.poeng, de ligger på førsteplass på målforskjell med en kamp mindre spilt. Det blir direkte opprykk på den begge, luken ned til Blackburn er nå på hele 11.poeng.

Sander Berge brukte kun 18 minutter på å sende gjestene i ledelsen i torsdagens kamp mot Blackpool. Iliman Ndiaye skar inn fra høyrekanten og serverte nordmannen i god posisjon.

Scoringen var Berges fjerde i ligaen denne sesongen.

Fire minutter etter pause var Ndiaye igjen servitør da James McAtee økte ledelsen til 2-0. Et mål vi gjerne ser en gang til!.

Les: Radja Nainggolan nær et utrolig comeback

Marvin Ekpitetas redusering like etter ble kun mager trøst for nestjumbo Blackpool.