Van Dijk vet hvordan han skal sende et stikk i retning Manchester. (foto: liverpool, twitter)

Når du bærer Liverpool-drakt og uttaler deg om erkerivalen Man United, settes uttalelsene dine i en kontekst med tiår av bitter kamp mellom de to klubbene. Virgil van Dijk vet derfor at det kommer til å koke i Manchester når han anbefaler en av VMs toppscorere til å styre unna Old Trafford.

Ifølge Football-Insiders kilde er Man United confident at de signerer Cody Gapko i januar. Med Cristiano Ronaldo og lønnskravet ute av regnestykket, er dette ikke overraskende. Leeds-manager Jesse Marsch fortalte denne uken hvilken lidelse det er å se den nederlandske landslagsspilleren hamre inn scoringer, i sommer var Marsch «99,99 prosent» sikker på at vingen skulle ende på Elland Road.

LES: Football-insider: Klar for å selge for å sikre seg Bellingham

Nå innrømmer Leeds-manageren at Gapko er utenfor rekkevidde. Rundt 50 millioner euro må til for at PSV slipper 23-åringen i januar, Manchester United er selvfølgelig ikke alene med å posisjonere seg. De siste ukene er også Real Madrid linket til en av Europas største angrepsstjerner så langt i sesongen.

Etter 3-1 seieren på lørdag mot USA (uten scoring fra Gapko) fikk Virgil van Dijk spørsmålet om Gapkos vei videre i karrieren.

-Er Manchester United og Real Madrid på samme nivå? No disrespect, ikke i det hele tatt, begynner van Dijk ifølge Goal.

Liverpool-spilleren mener Gapko må sikte mot toppen.

-Jeg mener definitivt han har det neste steget i seg. Jeg føler det kommer, om det er i vinter, til sommeren eller neste år, time will tell. Han er en great boy som jobber hardt, er veldig talentfull og har definitivt mer i seg, kommer det fra Van Dijk.

LES OGSÅ: Blir en tabbe å selge Harry Maguire

Liverpool-stjerna mener dermed at det neste logiske steget for Gapko er å åpne døra inn for de regjerende Champions League-mesterne hvis de banker. Da får vi se om noen uker sammen med Van Dijk i Qatar får Gakpo til å styre unna Old Trafford.

.