Langt fra ferdig utlært. (foto: city, twitter)

Jude Bellingham var sterkt ettertraktet før VM. Etter å ha sett bevegelsene, pondusen, teknikken og styrken til 19-åringen i VM, er det ikke lenger noe å lure på. Manchester United, City, Liverpool, Chelsea, Real Madrid, PSG og resten av gigantene jobber hardt for å manøvrere seg i posisjon hos Bellingham og Dortmund før vinterens overgangsmarked.

Overgangsjournalist Romano hevder Erling Haaland gjør sitt for å overtale Dortmund-kompisen om å velge lyseblått, Phil Foden bruker VM-samlingen til det samme.

LES: En av VMs største stjerner var 99,99 prosent unna signering med Leeds

Borussia Dortmund har ifølge Bild signalisert at de nekter å åpne porten for mindre enn 150 millioner euro, en Bellingham-signering kommer garantert til å overgå rekorden i Premier League «holdt» av Manchester City.

Ekstra interessant blir det når den dyreste signeringen, Jack Grealish, også er spilleren City er villig til å selge for å finansiere Bellingham-kjøpet og blidgjøre Financial Fair Play-vokterne. Grealish ble hentet i 2021 for 100 millioner pund, men spiller fortsatt en mindre rolle i Guardiolas City-maskineri.

Denne sesongen har det bare blitt seks kamper fra start på 14 Premier League-kamper, scoringen mot Wolverhampton var den eneste på 1039 minutter, på assiststatisitkken hos transfermarkt lyser et stort «-«.

LES OGSÅ: Agenten: Det er bare å glemme Jürgen Klopp

Ifølge Football-Insiders kilde er Manchester City villig til å selge Grealish i januar for å følge Financial Fair-reglene ved en Jude Bellingham-signering. Vi blir ikke overrasket hvis Erling Haaland kan ønske kompisen velkommen til den lyseblå delen av Manchester.