Lider av å se hva han har gått glipp av. (foto: leeds, twitter)

Vi syntes direkte synd på Jesse Marsch. Manageren følger VM-sluttspillet, og ser spilleren han var overbevist om var del av Leeds-troppen for denne sesongen dra til som en av toppscorerne etter gruppespillet i Qatar.

-Vi var så tett på å hente ham i sommer. Det var så nære, derfor er det ekstra skuffende for oss akkurat nå, sier Leeds-manageren ifølge Sky Sports.

LES: Gabriel Jesus er ferdig med VM

Spilleren det gjelder, er sesongens store angrepsspiller i de største ligaene i Europa. Cody Gapko har vist en ekstrem effektivitet foran motstandernes mål med 13 scoringer og 17 assists på 24 kamper, i VM har det blitt en av mesterskapets råeste scoringer – pluss to til.

-Sportsdirektøren var i Nederland hvor han hadde et møte med familien. Vi var enige om det hele og vi hadde dialogen med PSV. Vi var 99,99 prosent i mål, så jeg har vondt av Victor Orta (sportsdirektør) som gjorde jobben, fortsetter Marsch.

LES OGSÅ: Agenten: Det er bare å glemme Jürgen Klopp

-Nå er han utenfor Leeds sin rekkevidde, avslutter manageren.

For etter de siste månedenes storspill og VM-suksess på 23-åringen, styres det inn mot Old Trafford for rundt en halv milliard.