På offensiven. (foto: arsenal, twitter)

Bernd Leno har gjort jobben hos Arsenal siden 2018, men måtte innse at klubben traff blink da de hentet inn Aaron Ramsdale forrige sommer fra Sheffield United. Den engelske landslagskeeperen var på banen i 34 Premier League-kamper, 13 med clean sheet. Nå skal direktør Edu sørge for at Ramsdale blir pushet til neste nivå.

Med Leno på vei ut Emirates-porten i sommer, jobbes det for å hente inn den rette keeperen for å holde toppnivået oppe gjennom hele sesongen – i alle konkurranser. Nå henter Arsenal inn keeperen som har vært et langsiktig mål for klubben. Edu og The Gunners har ifølge Sport passert Valencia og Villareal i køen foran den brasilianske keeperen Neto. Ifølge Teamtalk har Barca-keeperen vært på ønskaliste til Arteta helt siden 2019.

LES: Fransk media: Pogba har signert fireårskontrakt

Neto har kontraktsutløp neste sommer, ifølge Sport har Bacelona innsett de bare kan kreve rundt 7,5 millioner euro.

Rundt 75 millioner for Artetas favoritt…

Den lave prisen har fått Valencia og Villareal på banen, men kan ikke matche Arsenal på lønnsnivå. Neto, med sine 21 Barca-kamper siden 2019, må likevel akseptere et priskutt fra ukelønn på rundt millionen hos Barca (salarysport), men Arsenal vil garantert tilby den beste lønnspakken.

LES: Forbereder gigant-bud på Bellingham

Det ble bare 360 minutten på kamparenaen på 32-åring forrige sesong, for Arsenal er dette den perfekte andrekeeperen til Ramsdale. Når Neto har vært på banen viser han at han holder et høyt nivå, samtidig med alle årene bak Marc-Andre ter Stegen, viser det at brasilianeren aksepterer den viktige, men mindre glamorøse andrekeeperposisjonen.

LES: Ryan Gravenberch på plass hos Bayern München

Alt stemmer ved denne signeringen.