Paqueta. (foto: lyon, twitter)

Goal.com beskriver den brasilianske landslagsspilleren Lucas Paqueta som en av de mest undervurderte i de europeiske toppligaene. Hos Lyon gjøres det klart for å innkassere på salg av 24-åringen til klubber som har sett det enorme potensialet i den offensive midtbanespilleren.

Lyon-manager Peter Bosz har tatt den «store samtalen» med Paqueta om veien videre: -Lucas er en viktig spiller for Lyon, men det avhenger av hva spilleren selv ønsker. Jeg har hatt praten med ham, men det er mellom oss, sier Bosz ifølge Goal.

LES: Ti grunner hvorfor Frenkie de Jong ikke ønsker seg Manchester United

Lyon-manageren hadde neppe hatt behov for å uttale seg så ullent hvis Paqueta hadde forpliktet seg til å bli med videre.

Lyon-president Jean-Michel Aulas holder heller ikke igjen på at budene er skjøvet over bordet: -Det har kommet bud på ham.

Hos Lyon har det blitt 21 scoringer og 13 assists på 77 kamper, med kontrakt til 2025 har Lyon en god forhandlingsposisjon når beilerne nå hamrer på porten. Arsenal har ifølge Goal vært sterkt linket til 24-åringen i lengre tid, der Arteta ser de kreative offensive kvalitetene som ekstra verdifulle for Arsenal-troppen (forhåpentligvis som et supplement til Ødegaards).

LES PÅ F7: Ubemannet båt krysset Atlanterhavet

The Gunners har tøff konkurranse i budrundene. Seriemester AC Milan er også sterkt linket til den tidligere Flamengo-spilleren, og Newcastle har også meldt sin ankomst med sin overfylte overgangskasse. Eddie Howe og gjengen var på handletur hos Lyon i januar, der Bruno Guimaraes-signeringen har vært en suksess.

Budene ligger på bordet, Paqueta har gitt tydelige signaler om at han vil videre, Lyon-presidentens utilslørte entusiasme for prosessen tyder på at betalingsviljen er høy. Dette skjer.

LES: Bayern München henter 9-årig driblestjerne på Tik Tok