Marco Silva skal ikke gjøre seg til latter i Premier League.

Kevin Mbabu, sveitseren med det kule håret, ble hentet til Newcastle tilbake i 2013. Oppholdet som varte frem til 2017, resulterte i utleie til Rangers og Young Boys, men uten gjennombrudd på St. James’ Park. Høyrebacken forlot balløya med 5 kamper i Newastle-drakta, men fikk med seg i det minste tre i Premier League. Nå skal Marco Silva gi 27-åringen en ny mulighet i verdens tøffeste liga.

Mbabu ble hentet av Wolfsburg i 2019, har blitt en profil i Bundesliga og markert seg som en råtøff forsvarsspiller (16 gule kort på 66 kamper). I løpet av de siste to sesongene har det nesten blitt vane å se høyrebacken spille seg inn på rundens lag i Bundesliga. Det har blitt totalt 82 kamper i Wolfsburg-drakta med 3 scoringer og 5 assists, nå melder Kicker at Premier League igjen kaller.

LES: Alt legges opp til overgang for Arsenal-mål Lucas Paqueta

Denne gangen er det Silva og Fulham-gjengen som skal gi 27-åringen sjansen til å få gjennombruddet i Premier League. Mbabu har kontraktsutløp i 2023, så Wolfsburg benytter seg av muligheten til å hente inn noen millioner før de mister sveitseren på free transfer.

Ifølge Kicker betaler Fulham 6 millioner euro i en overgang som signeres i løpet av kort tid. Dette er en god pris for Premier League-opprykkeren, som får en spiller som blant annet var på banen i samtlige av Wolfsburgs Champions League-klamper. For Sveits har det blitt solide 33 landskamper på Mbabu, de siste mot England og Kosovo i mars.

LES: Bayern München henter 9-årig driblestjerne på Tik Tok

Dette lukter en skikkelig spennende signering for Fulham.