Casemiro i en situasjon der han roer ned. (foto: united, twitter)

Med 441 Premier League-kamper har Alan Shearer vært innblandet i de fleste situasjoner. Engelskmannen var aldri spilleren som trakk seg da det «ble invitert til dans» på kamparenen. I lørdagens kamp mellom Manchester United og Crystal Palace endte det i en opphetet massediskusjon som resulterte i rødt kort til Casemiro. For Shearer var dette helt unødvendig av dommeren, hvis han hadde utnyttet muligheten med VAR.

-Det er en nærkamp i hjørnet, du kan se alle som kommer sammen, det er pushing and shoving and grabbing and everything else, begynner Shearer til Match of the Day.

LES: Etter tapet mot Everton får vi igjen bekreftet at Arteta er rett trener for Ødegaard

-Etterpå er dommeren sendt for å se det hele på skjermen, men vinkelen han er vist, han er vist først stillbilde, så i slow motion – i den posisjonen (fra bak Casemiro). Men det er en annen vinkel der det ikke ser i nærheten så ille ut. Fra denne vinkelen her (fra bak Hughes), der kan du se det tydelig. Ja, han (Casemiro) har et tak på ham, men i drakta mer enn rundt nakken, sier Shearer.

Som mener Casemiro sett fra denne vinkelen bør slippe unna karantene.

Da får vi se. For Manchester United er Casemiro en av spillerne som kan tippe kamper over i de røde djevlenes favør. Karantene på brasilianeren kan koste klubben dyrt. På tide å hente inn Shearer som ekspertvitne?

LES OGSÅ: Ikke mulig å fikse forholdet til Jose Mourinho