Sven Mislintat

På balløya er de svært overrasket over Liverpool manager Jürgen Klopp sin fasinasjon for Sven Mislintat på grunn av noen svært dårlige kjøp da han var sportsdirektør i Arsenal. Han hentet åtte spillere i løpet av 14 måneder, men traff ikke like bra på kjøpene i londonklubben. Blant annet Henrikh Mkhitaryan som han hentet fra Manchester United floppet.

Store sko å fylle!

Da Michael Edwards forlot klubben etter ti år som sportsdirektør, oppstod det et skikkelig vakuum hos Liverpool. På Edwards sin vakt dro klubben inn 132 millioner pund på salg av Coutinho, inn kom nøkkelspillere bak Liverpools suksess, som Mané, Salah, van Dijk, Alisson, m.fl. Nå ryktes det at det kan bli nok en tysker som skal inn og styre på Anfield. En tidligere sjefsspeider, som ikke bare har etterlatt seg et godt rykte etter arbeidet med Arsenal 2017-19, er sterkt linket til jobben som sportsdirektør hos Liverpool.

Les: Football-insider: Klar for å selge for å sikre seg Bellingham

Da Edwards ga fra seg tøylene, tok assistent Julian Ward over oppgavene og gikk direkte inn og styrte 85 millioner pund-signeringen av Darwin Nunez. Selv om Klopp prater varmt om uruguayaneren, har Nunez likevel ikke helt møtt forventningene. Forrige uke kom signaler fra Liverpool om at Ward trekker seg fra rollen som sportsdirektør, men vil fortsette i jobben ut sesongen.

Jürgen Klopp er sikker på at sin kompis vil kunne fylle vakuumet etter Michael Edwards

Det som Klopp tenker på er tiden da de var sammen i Borussia Dortmund, Klopp hadde suksess som manager og Sven Mislintat var genial som sportsdirektør.

Julian Ward slutter i jobben som sportsdirektør i Liverpool ved sesongslutt og Bild melder at Mislintat er svært aktuell som etterfølger. Jürgen Klopp og Sven Mislintat har et meget tett og godt forhold.

LES: En av VMs største stjerner var 99,99 prosent unna signering med Leeds

Mislintat sto for flere gode signeringer under tiden i Dortmund og var med på å hente folk som Robert Lewandowski, Pierre-Emerick Aubameyang, Shinji Kagawa, Ousmane Dembele, Mats Hummels og Ilkay Gündogan til klubben.

Han sto imidlertid også ansvarlig for mindre vellykkede overganger som Ciro Immobile og Andre Schürrle i den tyske storklubben. (man kan ikke vinne alltid)

Uansett, Sporten.com er overbevist akkurat som Jürgen Klopp at Sven Mislintat vil gjøre en fantastisk jobb