Alexander Sørloth

Den norske landslagsspissen Alexander Sørloth er på utlån fra tyske Leipzig til Real Sociedad med kjøpsopsjon. – Foreløpig har det ikke kommet noen tydelige signaler om klubben som for øyeblikket ligger på 6.plass i La Liga har tenkt å benytte seg av opsjonen. Manager Imanol Alguacil har nektet å svare på spørsmål før sesongen er over.

Det at trønderens agent legger ut på turne i Tyrkia er et rimelig kraftig tegn på at letingen etter en ny klubb er i full gang. – Det skal ikke dreie seg om Trabzonspor hvor han er superhelt etter å ha blitt tyrkisk toppscorer, men om Besiktas, og Fenerbahçe.

Les: Erik ten Hag har allerede kommet med en avgjørelse som vil skape misnøye

Ifølge tyrkiske medier ventes Alexander Sørloths agent til Istanbul denne uken. – Avisene Fanatik og Milliyet er to av flere medier som onsdag hevder å ha kilder på at Besiktas og Fenerbahçe jobber intenst med å kartlegge muligheten for en Sørloth-overgang etter inneværende sesong.

Besiktas-sportsdirektør Ceyhun Kazan har i flere intervjuer bekreftet interessen for Sørloth. Også klubbens trener Valerien Ismael har snakket varmt om trønderen som ble en megahit i tyrkisk fotball da han spilte for Trabzonspor i 2019/20-sesongen.

Onsdag skriver Fanatik at Besiktas håper å ta et skritt i retning en Sørloth-retur til tyrkisk fotball denne uken. Ifølge avisen er Sørloth-agent Morten Wivestad ventet til Istanbul for å ha samtaler med klubben.

Slutt på ferien?: Tidligere Real Madrid manager Zinedine Zidane kommer til Champions League finalen i Paris 28. mai

Samtidig melder Milliyet at også Fenerbahçe skal i samtaler med Wivestad.