Jesse Lingard

Newcastle har igjen prøvd å få i stand en avtale for den engelske midtbanespiller etter deres mislykkede forsøk på å signere ham i januar, men det ser nå ut som at hele overgangsagaen nærmer seg slutten.

Newcastle United ser ut til å droppe å hente Jesse Lingard fra Manchester United denne sommeren etter å ha trukket seg fra kampen om å signere ham på grunn av hans høye lønnskrav.

SISTE: Tilbyr Declan Rice gigantlønn og kontrakt i 8 år!

29-åringen var ønsket av Eddie Howe i januar på en låneavtale frem til slutten av sesongen, men Newcastle var ikke villige til å betale lånesummen på stive 16 millioner pund som ble krevd av direktørene på Old Trafford.

Lingard kan gå gratis til en ny klubb når kontrakten hans hos Man Utd går ut etter sesongen, men Newcastle skal nå ha skrinlagt alle planer om en overgang denne sommeren på grunn av spillerens høye lønnskrav som ikke passer inn i deres økonomiske struktur.

Som rapportert av Telegraph, vil ikke Newcastle signere Lingard ettersom den engelske landslagsspilleren krever mer enn 150 000 pund i uken, pluss en stor singneringsbonus. Dette vil gjøre ham til den best betalte spilleren på St. James’ Park, noe klubben ikke ønsker for en som fyller 30 år på slutten av året.

SISTE: Går til Real Madrid etter fem sesonger i Premier League

I tillegg har den offensive midtbanespilleren bare gjort åtte Premier League-opptredener under Ralf Rangnick på Old Trafford i 2022, med flertallet av dem som innbytter, noe som gjør at Howe er mindre tilbøyelige til å tilby ham en så lukrativ avtale for å flytte nordover. Hadde han blitt med på lån i januar og tålt en vellykket periode på Tyneside, kan ting ha vært annerledes.

Newcastle er også opptatt av å redusere gjennomsnittsalderen i stallen, etter signeringene av Kieran Trippier (31), Chris Wood (30) og Dan Burn (30) i begynnelsen av året for å hjelpe dem i kampen om plassen i Premier League, som de nå har klart med god margin.