David Datro Fofana i fin flyt

Det ble ingen mål fra tidens dyreste Premier League kjøp Enzo Fernández i gårsdagens oppgjør mot Fulham. – Det ble ingen mål fra noen andre heller i byderbyet på Stamford Brigde.

Enda en slapp forestilling!

I år har Chelsea bare scoret tre mål, engelsk presse lurer på om Fofana kan være svaret. Frem til i går regnet de fleste på han ville være en av de første som blir sendt ut på lån

Molde fikk over 120 millioner kroner for spissen David Datro Fofana, noe som er ingenting i forhold til de over 1,2 milliarder Chelsea betalte for Enzo Fernández. Etter gårsdagens 0 – 0 oppkjør hadde TALKsports følgende overskrift: 600 millioner pund, men ingen spiss» – De fulgte opp med at den som var nærmest å gjøre en forskjell var ukjente David Datro Fofana.

Les: Ny kandidat på banen etter Marcelo Bielsas krav om 100 millioner

David Datro Fofana entret banen med et kvarter igjen av kampen da han erstattet Mason Mount. Med ti minutter igjen av kampen nærmet 20-åringen seg mål og rundet Bernd Leno. Han fikk åpent mål, men skuddet ble klarert. – Vi er rimelig overbevist om at neste kamp vil manager Graham Potter, hvis han fortsatt har jobben, benytte seg av Fofana.

Etter et målløst resultat var lagene tvunget til å dele på poengene. Chelsea klatret opp til 9.-plass med 30 poeng mens Fulham inntok 6.-plassen med 32 poeng.

Les: Roma «tvunget» til å trekke Ola Solbakken fra Europa League-troppen