Det utspant seg noen bisarre scener i kampen mellom Young Africans og Iringa United hvor spillerne og dommere og mange på sidelinjen plutselig kastet seg ned. – Fra tribunen og for de som så på TV virket det som om noen sendte ut et «hemmelig» signal om å kaste seg ned.

Da man så spillere slå i luften etter noe skjønte man det var noe annet som var på gang.

I det 53. minutt ble spillet avbrutt etter at spillere, ledere og dommere falt i bakken

Det var under søndagens møte mellom Young Africans og Iringa United i Tanzania at de rare scenene fant sted.

Les: Barcelonas plan om å erstatte Lionel Messi

Kampen var på Uhuru stadion i landets største by, Dar es-Salaam, i den tredje runden av den tanzaniske FA-cupen – også kjent som Azam Sports Federation Cup (ASFC).

Young Africans ledet 3-0 i det 53. minutt da spillerne plutselig falt ned på bakken og holdt hodet for deretter å flykte fra banen. Også på tribunen ble flere fans etterhvert sett løpe avgårde.

Les: Målmaskin Mario Mandzukic dropper Juventus

«Flere spillere flyktet for livet»
De merkelige bildene som fant sted fikk snart en forklaring: en bie-sverm invaderte banen og spredte både redsel og latter blant spillere, ledere og dommere.

«Flere spillere flyktet for livet mens andre la seg ned for å beskytte seg mot de smertefulle stikkene. En hel del tilskuere opplevde også et skremmende øyeblikk da de flyktet for sin egen sikkerhet under angrepet i andre omgang» skriver den nasjonale avisen Daily News.

Etter en åtte minutters pause var kampen igang igjen flere spillere hadde blitt stukket, og fått behandling, mens biene var borte.

Kampen da?

Young Africans vant til slutt 4-0 og er videre til fjerde runde av Tanzanian FA-cup.

Les på Popidol: Hvordan kan en 8-åring tjene 200 millioner i året?