Lionel Messi bak.

Barcelona sin plan er ikke lenger bare å bli verdens beste lag, de ønsker å bli verdens desidert beste lag og de er plaget av Liverpool sin enorme suksess. – De vet at Lionel Messi som er 32 år trolig ikke klarer å «bære» laget alene i så mange år til og Luis Suarez og Antoine Griezmann er tydeligvis ikke nok.

I sommer legger Barcelona ut på jakt etter en annen superstjerne: Neymar. ESPN melder at klubbledelsen ser på han som en perfekt arving etter Lionel Messi.

Les: Alan Pardew foreslo seg selv som ny Everton manager, ikke arbeidsledig lenger

Barcelona jaget Neymar hele sommeren 2019. Neymar ville bort fra Paris, Barça ville ha ham tilbake – men de ble ikke enig med PSG om prislappen. I tillegg var Barcelona-økonomien allerede anstrengt etter å ha kjøpt Antoine Griezmann fra Atlético Madrid for litt over en milliard.

Men Barcelona gir ikke opp et nytt forsøk til sommeren skal allerede være på vei og det med Lionel Messi sin godkjennelse. – Til  tross for alt kaoset og sinne i forbindelse med Neymar sin rekordovergang til Paris Saint-Germain sommern 2017 sies det at forholdet mellom Neymar og Barcelonas ledelse skal være meget god. – Skal de sikre seg Neymar til sommeren nå de nok utmed omtrent det same som de fikk betalt for snart tre år siden.

Neymar spilte i Barcelona 2013-2017 og vant i løpet av sin tid i klubben alt som kan vinnes på klubbnivå, inkludert trippel (liga, cup og Champions League) i 2015.

Les: Ekstrem forvandling for den pinglete tidligere Barcelona stjernen