Ajax vidunder Matthijs de Ligt

Det har vært mye spekulasjoner i media den siste om hvilke spillere Ole Gunnar er ute etter for å styrke forvaret til Manchester United. Men i det siste har det reversert rykter om at han har fokusert langt mere på midtbane og på topp. Vi skal se på 3 potensielle kandidater som kan komme bli med i stallen i kommende Premiere League sesong.

For bare en måned siden fikk vi et oppslag i media at Solskjærs innstilling til spillerkjøp ikke bare var å hamstre superstjerner til enorme summer. Men alt tyder på at det blir store oppkjøp og unge stjernetalenter som kan dukke opp på laget i neste sesong.

Prislapp på 150 millioner pund

Kylian Mbappe har allerede oppnådd legendestatus i Frankrike. Han er bare 20 år gammel og er en av de mest ettertraktede navnene innen fotball. Prislappen for midtbanespilleren er svimlende høy på godt over 1,7 milliarder kroner. Det er snakk om at flere store internasjonale klubber er villig til å bla opp slike beløp for unggutten.

PSG leverer veldig gode resultater for tiden med Mbappe på banen og oddsen er bestandig er stort sett svært gode for at laget leverer seier i hver eneste kamp. Om du er interessert i fransk fotball betting kan du finne spill på nettet i alle europeiske liga tilgjengelig, og du kan satse på nett med noen enkle tastetrykk.

«Kylian Mbappe lining up for France on 27 March 2018» Av: Кирилл Венедиктов (CC BY-SA 3.0)

19-åring fra Ajax kan være aktuell

Flere storklubber som Barcelona, Real Madrid, PSG og Juventus har meldt stor interesse for Matthijs de Ligt fra Ajax. Dette er nok en fantastisk utøver med prestasjoner få kan matche i en så ung alder. Men hva er prislappen?

Det har ikke kommet noen kontrete tall enda, men ut i fra navnene som er interessert er det nok snakk om store beløp. Manchester United har også meldt interesse for stortalentet men de har fått veldig hard konkurranse om denne spilleren fra andre lag med store lommebøker.

Vil bla opp 100 mill for Borussia Dortmund spiller

Jadon Sancho er 18 år og virkelig skapt et navn for seg selv i løpet av kort tid innen fotball mange mener at hans egenskaper vil også passe perfekt for Machester United. Spillestilen vil passe godt sammen med Marcus Rashford, Jesse Lingard and Anthony Martial sammen på laget. Men prislappen er stiv og kan bety at Man United må avvente med å forsterke forvaret med slike kjøp inn i bildet.

«UEFA Youth League play off match. Jadon Sancho» Av: Werner (CC BY-SA 3.0)

Leverer gode resultater

Ut i fra resultatene Ole Gunnar Solskjær har prestert med klubben, blant annet kvartfinale plass i Campions League, stoler nok klubben på de fleste avgjørelser denne mannen tar med spillerstallen. De klarte å slå PSG etter et stort tap å hjemmebane tidligere mot samme lag. Dette viser en enormt god utvikling i laget. Det vil nok overraske mange om ikke han får fast trenerjobb i klubben fremover og mere innflytelse på lagoppstillingen.

Det blir spennende å se hvem som dukker opp i de røde og hvite trøyene til neste sesong og om Solskjær får fortsette som trener, det er veldig lite som skulle tilsi noe annet foreløpig i skrivende stund.