Ser ikke noe mindre fokusert som sportssjef! (foto: Zlatan)

Det nærmer seg EM-sluttspill, og like sikkert som at det går mot VM eller EM, kommer Zlatan Ibrahimovic med ferdig formulerte overskrifter for late journalister. Denne gangen er verken Zlatan eller Sverige med på moroa, så verdensborgeren som la opp for ett år siden tar selvfølgelig et historisk tilbakeblikk for å kunne prate om seg selv.

-Den mest komplette spilleren noensinne. Det kunne ikke vært bedre, og det finnes ingen bedre. Og jeg tuller ikke. Jeg er seriøs. Forskjellen på meg og andre er at andre er gode på noe. Jeg var god på alt, begynner Zlatan i kjent stil ifølge Bold.

LES: Nagelsmann rykker ut for å punktere keeperdebatten før EM

Historiens mest komplette spiller. Noe mer å legge til mens du har mikrofonen? Selvfølgelig. Zlatan drar frem saksespark-målet mot England i 2012, ikke så altfor langt unna midtstreken på banen.

– Det er det vakreste målet i historien. Ingen andre har scoret et mål som dette. Så det er det vakreste målet i historien. Jeg sier det ikke bare fordi det er meg. Jeg tror ikke det vil skje igjen. Du gjør det inne i sekstenmeteren på i krysset, men hvem tenker å gjøre det i denne situasjonen? Det burde ikke skje. Alle ville ha fortalt meg å ta ned ballen og spille den videre. Jeg tenkte på et saksespark 20 meter ut foran 16-meteren, og det funket – mot England, skryter Zlatan.

ENGELSKE KLUBBER: Det ulmer i den engelske landslagstroppen da Jack Grealish ble sendt på porten

Historiens mest komplette spiller. Historiens vakreste mål. Zlatan har talt – og han tuller ikke.