Karim Benzema prøver å fly over Napoli keeper Pepe Reina.

Janne Anderson tok over det svenske landslaget etter den mye mer avslappede og velkledde Erik Hamrén. For et par år siden sjokkerte Zlatan Ibrahimovic Sverige med å fortelle han gir seg på landslaget. – Nå vil han tilbake, men Janne Anderson er ikke imponert.

Les: «Sjansen for å se meg i VM er skyhøy»

«De store blir alltid kritisert fordi det selger aviser»

Karim Benzema som er en av Frankrikes største stjerner og en av verdens beste angrepsspillere har også et trøblete forhold til sin landslagssjef Didier Deschamps. – Bakgrunnen for at han ikke lenger er på landslaget er har ingenting med sin form etter innsats for Real Madrid, ei heller historikk med det franske flagget på brystet. Benzema har scoret 27 mål for Frankrike.

Han vil gjerne spille for landslaget, men nekter å synge nasjonalsangen, årsaken er han mener La Marseillaise oppfordrer til krig, noe han ikke ønsker å gjøre.

Ikke nubbesjans så lenge Deschamps er landslagssjef

Karim Benzena kommer fra et tøft nabolag i Frankrikes nest største by Lyon og er ikke kjent for å legge noe papp imellom. – Han har ikke spilt på landslaget siden 2015, etter han ble dømt for utpressing av Mathieu Valbuena. Karim spilte for Lyon, mens Mathieu spilte for hovedmotstander Marseille.

Det var spennende for alle med Benzema sin «sak», sammen med tre menn ble han arrestert og så dømt å ha prøvd å utpresse Valbuena. De skal ha truet med å publisere en sextape som Valbuena skal ha spilt inn med sin kone, i bytte mot 150.000 euro.

https://twitter.com/DZFootball_en/status/986321002476068869

Benzema sa da han ble spurt om EM i 2016 «Deschamps folded due to pressure from France’s racist element»

Benzema har lyst til å spille, men vil ikke be på sine knær, han har meldt følgende i retning av landslagssjefen: «Jeg er allerede 30, har to barn. Hvis du trenger meg, vet du hvor jeg er»

 

……………………………..

Bestill Blålinker. Kommersielle linker er en perfekt måte å bygge søkeverdi

Pluss Bilpleie er en komplett leverandør av bilpleietjenester i Oslo

Trenger du en etterforsker med erfaring fra Politiet – Jan Arnt Skjolde 

F7.no mange over, ingen ved siden

Sjekk ut oddsen i neste kamp