Mats Østberg

En ting som er helt sikkert, rally er ekstremt dyrt så lenge du ikke befinner deg på et fabrikk-lag. Det kom gode nyheter idag fra Mads Østberg.

Han skal være en del av det offisielle Citroën-teamet til Rally Portugal (17.-20. mai) og Rally Sardinia( 7. til 10. juni).

«Det er utrolig godt å være tilbake, og jeg gleder meg stort til å kjøre WRC rally igjen», sier østfoldingen.

Det er utrolig godt å være tilbake, og jeg gleder meg stort til å kjøre WRC rally igjen, forteller Mads. – Jeg drar allerede i morgen for å treffe teamet i Portugal hvor vi skal ha en to dagers test for å forberede oss.

«Dette er to grusløp som passer meg bra, og ambisjonen er å gjøre gode løp og bygge på den positive erfaringen fra Rally Sverige hvor vi viste bra tempo etter minimum med forberedelser» sier han til Bilnorge

 

Det er utrolig godt å være tilbake, og jeg gleder meg stort til å kjøre WRC rally igjen