Med berømmelse kommer også en rekke muligheter. Zlatan Ibrahimovic har flere aktive forretninger. Han har blant annet vært å se på Volvos reklamer og lansert sitt eget mobil spill.

Zlatan Ibrahomovic har involvert seg i et nytt spillselskap, det kan få alvorlige konsekvenser.

Les: Jose Mourinho var åpenhjertig om Zlatan på fredagsmøte med pressen

Det engelske fotballforbundet skal undersøke om Zlatan har brutt noen av de meget strenge reglene ved å lansere det nye spillselskapet BetHard.

Det er ikke lov for trenere, spillere, managere, delegater eller ansatte i klubber å sette penger på spill uavhengig av om de er deltagende i kampene de spiller på.

Det er bare å se på hvilke reaksjoner som kom for Joey Barton, skandalene rundt han kom tett som hagl, og den viktigste han satte penger også på enge kamper over 1000 ganger. Han er fortsatt utestengt og vil være det frem til sommeren. I et intervju i går hevdet han at det ikke var noen bedre enn han på midtbanen og at en plass på landslaget burde være en selvfølge når hans utestengelse går ut første juni.

Kan koste millioner

Et regelbrudd og dom fra fotballforbundet kan føre til at Zlatan Ibrahimovic mister mister sin spillerlisens og dermed jobben i Manchester United.

En slik sak kan også sette i fare en mulig retur til det svenske landslaget.

Les: Savner landslaget noen måneder før VM

Zlatan skal ikke ha satt penger på spill, men fotballforbundet ønsker å se nærmere på hans involvering i spillselskapet for å se om noen av reglene er brutt.

Sjekk ut oddsen