(c) bilde: AaB: Stephan Schors

Aalborg har vunnet Superligaen fire ganger og senest i 2014, men det har kostet. Som en konsekvens av store underskudd hentet de inn Stephan Schors for å å få orden på klubbens økonomi.

Gjennom en rekke tiltak klarte han å snu klubbens økonomi.  I dag sendte Aalborg sjokkbølger gjennom dansk fotball med å gi sin suksessleder sparken med øyeblikkelig virkning.

«Stephan Schors har sin bakgrunn i økonomiens verden, og han har bidratt til å strømlinje Aab til et økonomisk troverdig Selskap med overskudd i fire år på rad. Vel, vi er et annet sted nå.  Vi trenger en ny leder som har kompetanse i å utvikle av kommersielle inntekter». sier styreleder Nielsen.

«Dette betyr vi trenger en manager som kan øke AaB sponsorinntekter, samt inntekter fra kamper. Her tror vi ikke Stephan Schors er den rette mannen»

Selv Nielsen bleie Mye mer nåde for hans mening som pressemelding bleie rundt her kastet og satt ut i klubb Nettside.

Superligafinale overskudd på nesten 14 millioner kroner og den generelle suksessen er det ingen som skjønner valget klubben har gjort. – Oppsigelsen sender sjokkbølger gjennom dansk fotball.

Aalborg har vært klubben til bland andre Fredrik Winsnes, FC København manager Ståle Solbakken, Keeper Thor André Olsen og Daniel Fredheim Holm.

Sjekk ut oddsen