Karim Benzema er lykkelig med den eneste manageren han elsker Zinedine Zidane

Da Zinedine Zidane sluttet som manager i Real Madrid i 2021 med tre Champions League titler på tre og et halvt år opplevde den franske superhelten Karim Benzema det som om «livet var over».

Den 36 år gamle Ballon d’Or vinneren har vokst opp med å se opp til Zinedine Zidane. – Det var et stort øyeblikk at han fikk prisen av Zidane i 2022. De to hadde skapt magi sammen i Real Madrid og Zidane som selv fikk Ballon d’Or i 1998 (sist gang den gikk til en fra Frankrike) er den eneste manageren som Karim Benzema elsker.

Nå kan Zinedine Zidane, sammen med Bayern München-legende Franck Ribery redde Karim Benzema fra en frustrerende tilværelse i Saudi-Arabia.

Les: Marca: Snakker med Zinedine Zidane etter Xabi Alonso bestemte seg for å bli i Bayer Leverkusen

Zinedine Zidane som ikke har vært i jobb siden han forlot Real Madrid har igjen ytret ønske om å ta over ledelsen i en av Europas store klubber og han ønsker å ha Karim Benzema som en superreserve.

«Dere setter Karim på venstre kant nå? Det er en forbrytelse! Det gir ingen mening, fotball skal respekteres» Dette var bror Gressy Benzemas reaksjon, ifølge overgangsjournalist Romano, etter at brorens saudiarabiske klubb plasserte Karim ut på venstrekanten i den saudiarabiske supercup-finalen. Etter kampen fikk en av medspillerne til Benzema smake pisken til en på tribunen. Velkommen til Benzemas nye verden.

Karim Benzema svarte tidligere i måneden noe defensivt på hvorfor han ikke scorer som hos Real Madrid, med: «Det er ikke det samme spillet eller de samme spillerne. Jeg trenger hjelp på banen. Jeg kan ikke vinne kamper alene. Jeg trenger andre spillere. Jeg trenger mange ting, men det er annerledes. Det er min første sesong i Saudi-Arabia og jeg håper å avslutte bra og vinne», kom det noe tamt fra Benzema.

LES: Nagelsmann kan velge og vrake mellom toppjobbene

Torsdagen supercup-finale har definitivt ikke løftet humøret til Ballon d’Or-vinneren. 1-4 tap, med en av verdens beste spisser henvist til vingen. Toppet av medspiller pisket av «supporter» etter kampen.

På høy tid å følge eksemplet til Jordan Henderson, Benzema.

ENGELSKE KLUBBER: United-legende liker ikke at klubben har blitt «bølla» i Premier League

Zinedine Zidane har vunnet Champions League tre ganger, ble kåret til verdens beste manager to ganger. – I tillegg rasket han med seg to La Liga titler, to UEFA super cup pokaler og to ganger den spanske cupen.

Bayern München er i tett dialog med Zinedine Zidane om å overta for Thomas Tuchel til sommeren. – Han ønsker å ha med seg landslagskamerat Franck Ribery i trenerstaben og Karim Benzema (gjerne sammen med Harry Kane) i angrep.

Bild omtaler ønskene til Zinedine Zidane mer som krav enn som ønsker. – Skjer dette vet vi hvem som vinner Champions League neste gang!.