Phillip Zinckernagel

Det har vært litt av en reise de siste sesongene for Philip Zinckernagel. Bodø/Glimt som springbrett inn i engelsk fotball, opprykk til Premier League, retur til Championship på utleie til Nottingham Forest, bidragsyter til at skogvokterne rykket opp for første gang på 23 år. Så kom beskjeden om at han skulle tilbake til Watford og Championship. Den danske vingen var ikke tent på nok en runde, og har de siste ukene jobbet med en overgang.

Watford Observer skrev Watford ikke aktivt jobbt med å selge Zinckernagel, men kommer et bud på 3 millioner pund eller mer står døra åpen. På fredag kom bekreftelsen på at budet var kommet og godtatt. Den greske storklubben Olympiakos har kjøpt fri 27-åringen og har store planer for den danske spilleren.

LES: Ole Kristian Selnæs klar for Europa og seriemester

De regjerende greske mesterne har vunnet serien 47 ganger, og har også yppet ute i Europa. 20. juli venter andre kvalifiseringsrunde til Champions League mot Maccabi Haifa, forrige sesong ble det gruppespill for den greske klubben. Da ble det kamper mot Porto, Marseille og Manchester City.

I tillegg til et solid lønnshopp har Zinckernagel mye å glede seg til på gressmatta. Lykke til!

LES: Marseille ute etter sin 3. Arsenal-spiller