Matchvinner! (foto: forest, twitter)

Mens Manchester City og Real Madrid kjempet om billetten til Champions League-finalen i den vanvittige 4-3 kampen, kjempet Nottingham Forest en ikke mindre viktig kamp mot Fulham. Direkte opprykk til Premier League er for skogvokterne fra Nottingham en Champions League-triumf, seier mot allerede PL-klare Fulham ville gi klubben muligheten.

Tidligere Glimt-toppscorer Philip Zinckernagel er på utleie til Forest fra Watford denne sesongen og ser ut til å ha valgt rett. Der Watford hele sesongen har kavet rundt på gjørmebunnen i øverste divisjon, har Nottigham Forest jaget mot toppen av Championship.

Les: Real Madrid jobber intenst for å hente inn en trio til 2,5 milliarder

Fulham er allerede direkte kvalifisert til opprykk, på tirsdag sørget Zinckernagel for at Forest snuser på den andre direkte opprykksplassen.

For etter femten minutter klønet to Fuham-forsvarere det til og serverte Zinckernagel muligheten. Dansken takket og bukket, satte inn 1-0 scoring som også ble den matchvinnende. Dette var Zinckernagels 6. Championship-scoring, Nottingham Fores er tre fattige poeng bak andreplass og direkte opprykk til verdens tøffeste liga!

Vi unner Bournemouth plassen (ligger tre poeng foran Forest), men det er virkelig på tide å få en av de kuleste klubbene på balløya tilbake i det beste selskapet.

Les: Bekreftet: Barcelona har stengt døra til Manchester United-mål

Go Forest!