Levy vil har mer av denne følelsen fra semifinalen i Champions League.

Tottenhams styreleder Daniel Levy har blitt irritert over rapporter om at hovedtrener Antonio Conte kan erstatte Mauricio Pochettino i Paris Saint-Germain, ifølge The Athletic.

Conte skal være et mål for Ligue 1-gigantene, som ser ut til skille lag med Pochettino på slutten av sesongen til tross for at de har blitt seriemester. Men i PSG er kun det Champions League som gjelder og de håper at Conte kan levere trofeet ingen oljepenger kan kjøpe.

LES: Chelsea vil hente en av Europas beste midtstoppere

Spurs gjør alt de kan for å ignorere rapportene om fremtiden til den italienske hovedtreneren deres, med en topp fire-plassering i sikte og bare fem kamper igjen.

Fristes av PSG (foto: spurs, twitter)

Men hvis Conte skulle ønske seg til PSG, kan det frigjøre Pochettino til å gjøre en følelsesmessig retur til klubben han forlot for rundt tre år siden.

LES: Newcastle viser muskler og går for PSG-stjerne!

Pochettino leverte varene og tok Tottenham til Champions League-finalen i 2019, men de dårlige resultatene sesongen etter gjorde at han fikk spraken. Og det virker meget spesielt at Levy skulle ønske argentineren tilbake kun tre år etter han tok den upopulære avgjørelsen å kvitte seg med den nåværende PSG-sjefen.

Conte er som kjent ikke så altfor glad i England og London og vil nok foretrekke å bo i Paris.